hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua i l’empresa municipal Mogoda Serveis han contractat aquest mes d’abril un total de disset persones durant un període de sis mesos en el marc dels projectes de formació i ocupació de Neteja d’equipaments i via pública i d’Instal·lacions i manteniment: lampisteria i espais verds. Aquests s’emmarquen en el programa Treball als barris, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). “Les persones participants que han finalitzat la primera fase de capacitació a través de formació en aquests àmbits concrets de treball, tenen ara l’oportunitat de consolidar els coneixements i competències professionals amb aquesta experienciació laboral, i millorar les seves oportunitats futures de treball”, ha explicat el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández.

L’empresa Municipal Mogoda Serveis ha contractat set persones que realitzaran suport en les tasques de neteja viària i d’espais i instal·lacions públiques del barri de Can Folguera. Per la seva part, l’Ajuntament ha contractat altres deu persones que realitzaran actuacions de suport en tasques de manteniment de places, parcs i jardins i treballs de reparació i manteniment de diferents elements en equipaments de Can Folguera.

Aquesta segona fase de treball finalitzarà el mes d’octubre, coincidint amb el tancament del programa. Treball als barris s’adreça als municipis beneficiaris de la Llei de barris, com és el cas de Santa Perpètua amb el Pla de Can Folguera.


Foto: Manteniment d'espais verds és uns dels projectes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]