hola

La Borsa de Treball de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va permetre la cobertura de 142 llocs de treball durant l’any 2023. Aquest servei municipal va gestionar 308 ofertes de feina d’empreses del municipi o de localitats properes. Com a resultat, un total de 128 persones van trobar feina per les ofertes gestionades, de les quals 93 són usuàries d’aquest servei municipal i 35 d’altres municipis de la xarxa, segons ha explicat la Regidoria de Desenvolupament Local. Les tècniques d’intermediació van realitzar al 2023 un total de 2.189 contactes amb persones inscrites a la plataforma Xaloc i van enviar 1.224 candidatures a les empreses sol·licitants per la valoració de la seva adequació al lloc de treball ofert. Un total de 346 persones usuàries de la borsa de treball de Santa Perpètua, 187 dones i 159 homes, van presentar 1.054 candidatures a ofertes de feina publicades al web Xaloc.diba.cat. que les va permetre participar en els processos de selecció oberts al municipi a la resta de poblacions de la xarxa.

“La Borsa de Treball treballa per posar en contacte les necessitats de treballadors i treballadores de les empreses del municipi i les persones que cerquen ocupació, a través de la plataforma telemàtica Xaloc”, ha detallat Desenvolupament Local.

Les persones interessades en inscriure's a la borsa i/o actualitzar les seves dades, poden fer-ho a través del formulari online que trobaran a l’apartat de formació i ocupació del web municipal, trucant al telèfon 93 5446163 (extensió 1100), enviant un cor­reu electrònic a borsatreball@staperpetua.cat, o bé, adreçant-se presencialment a l’Edifici de Desenvolupament Local, en horari de matí.


Foto: Edifici de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]