hola

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril les instal·lacions d'Alstom España, situades a Santa Perpètua de Mogoda, on s'estan fabricant 201 trens de gran capacitat per a Rodalies per un import de 1.800 milions d'euros.

Puente va estar acompanyat pel president de Renfe, Raül Blanco, durant una visita en què va poder supervisar la primera unitat completa dels nous trens, que es troba actualment en fase de proves estàtiques.

Els nous trens disposaran d'una capacitat de més de 900 viatgers, amb una disposició de portes d'entrada i de sortida que permetrà agilitzar i minimitzar el temps de parada a les estacions, millorant així la capacitat del transport de proximitat, segons ha explicat el ministeri en un comunicat. Els futurs trens comptaran amb wifi, seran totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i comptaran amb espais per a cadires PMR, bicicletes, maletes i cotxets de nadó.

Els nous vehicles estaran dotats d'equips d'última generació que permetran recollir milers de dades que facilitaran una informació en temps real per a la presa de decisions operatives.


Foto: El ministre de transports va supervisar la primera unitat completa dels nous trens encarregats a Alstom / Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La taxa comarcal de residus tindrà aquest any un cost de 48,10 euros
15 Maig 2024 10:30 - RedaccióLa taxa comarcal de residus tindrà aquest any un cost de 48,10 euros

El període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus, que en el cas de [ ... ]

Els Mossos desarticulen un grup criminal especialitzat en robatori de coure que va actuar a Santa Perpètua
15 Maig 2024 10:08 - RedaccióEls Mossos desarticulen un grup criminal especialitzat en robatori de coure que va actuar a Santa Perpètua

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal que es dedicava al robatori de coure a empreses [ ... ]

Santa Perpètua forma part d'un estudi de biodiversitat d'insectes pol·linitzadors
14 Maig 2024 11:31 - RedaccióSanta Perpètua forma part d'un estudi de biodiversitat d'insectes pol·linitzadors

Santa Perpètua ha estat escollida per ser un dels punts de recollida d’informació per a un estudi [ ... ]