hola

La Generalitat de Catalunya manté oberta la convocatòria ordinària d’ajuts al pagament del lloguer per a aquest any 2020, en ple context de crisi sanitària provocada pel coronavirus. L’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Santa Perpètua col·labora amb l’Agència en facilitar informació a les persones interessades a través del correu electrònic habitatge@staperpetua.cat i del telèfon 93 574 32 34, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores. També pot informar sobre quina tipologia d’ajuts s’ajusta a cada condició. L’oficina local assenyala que “es tracta de donar suport, ara més que mai, a les unitats familiars que necessiten un ajut per pagar el lloguer del seu habitatge habitual”. Les sol·licituds es poden presentar fins al 3 de juliol. La Generalitat també ha obert una línia d’ajuts dedicada especialment a les persones majors de 65 anys que viuen en un habitatge de lloguer. En les dues convocatòries l’ajut és de 200 euros mensuals com a màxim i el preu del lloguer no pot superar els 750 euros mensuals.

D’altra banda, la Regidoria d’Habitatge ha informat que la Generalitat ha paralitzat temporalment la convocatòria extraordinària d’ajuts al lloguer per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la Covid-19, a causa del gran nombre de sol·licituds.


Foto: Els ajuts extraordinàris s'han paralitzat a causa de la gran demanda / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]