hola

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha informat que no obrirà aquest dilluns 14 de setembre el CAP La Florida de Santa Perpètua. De moment, l’ICS apunta que la data de reobertura no està decidida, situació que també afecta a molts altres centres d’atenció primària d’arreu de Catalunya, segons indiquen. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha lamentat que el CAP La Florida no s’obri el proper dilluns. «A la reunió que vam mantenir amb la direcció del CAP, l’AV CJ La Florida i la Regidoria al mes de juliol ens van informar que havia moltes possibilitats d’obrir el dia 14 de setembre i aquesta era la voluntat de les tres parts», ha explicat la regidora de Salut, Sandra Gómez que ha afegit que «només sabem que no s’obrirà, no ens han donat cap altra explicació».

El CAP La Florida roman tancat des del mes d'abril a causa de pandèmia de la Covid-19. L’equipament sanitari acull les urgències de cap de setmana i festius, en horari de 8 a 20 hores.

La Regidoria de Salut recorda que, a més de la via telefònica, que sovint se satura, es pot demanar cita prèvia a l’atenció primària a través de la pàgina web de l’Institut Català de la Salut i de l’e-consulta La meva salut.


Foto: CAL La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]