hola

La Policia Local de Santa Perpètua i els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Santa Eulàlia de Ronçana per tinença de dues armes de foc i que va protagonitzar una fugida d'un control policial que va acabar en una persecució per diversos carrers del barri de la Florida.

Els fets, segons ha informat la policia local de Santa Perpètua de Mogoda, van succeir a primera hora de la tarda d'aquest dilluns quan un vehicle no es va aturar en un control conjunt de Mossos i Policia Local a Santa Perpètua que estava muntat a la rotonda de Mogoda, prop d'un dels accessos a la CIM Vallès.

El detingut es va saltar el control posant en perill la vida d'un agent de Mossos que va haver de reaccionar ràpidament per no ser envestit pel cotxe. Una patrulla de cada cos policial van iniciar el seguiment del vehicle que circulava pels carrers del barri de La Florida a gran velocitat.

El vehicle de la Policia Local va patir un accident durant el seguiment quan un vianant es va creuar. Finalment, la patrulla dels Mossos es va estimbar contra el vehicle infractor per aturar-lo. En l'escorcoll del turisme, els agents van localitzar dues pistoles i un silenciador. La Policia Local li va fer la prova de drogues i va donar positiu per cocaïna.

El detingut, que resideix actualment a Santa Eulàlia de Ronçana, té antecedents per tràfic de drogues i ja ha passat a disposició judicial.

Els quatre agents policials que van participar en la persecució i detenció van quedar ferits lleus. 

 

Defunció d'un camioner 

D'altra banda, la Policia Local de Santa Perpètua ha informat de la defunció d'una persona a la via pública. Un avís ciutadà va alertar dissabte a la nit (la nit del 5 al 6 de desembre) que hi havia una persona estesa al terra al carrer de Catalunya al barri de la Creueta. Els agents van trobar un home que es trobava en parada cardiorespiratòria i van començar a fer-li les maniobres de reanimació, van utilitzar el desfibril·lador i quan van arribar els serveis d'emergència mèdica també ho van provar però no es va poder fer res per salvar-li la vida. Va ser necessària la presència d'un jutge per aixecar el cos. El finat era un camioner de nacionalitat búlgara.


Foto: Els vehicles del detingut i dels Mossos d'Esquadra després de la persecució / Policia Local 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]