hola

El dia 18 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones Migrades i a Santa Perpètua l'Ajuntament ha organitzat una taula rodona amb el títol 'Ens apropem a la realitat dels joves que migren sols'. L'activitat tindrà lloc el dia 16 de desembre a les 18 h al Centre Cívic El Vapor i comptarà amb la intervenció de les responsables del projecte de suport integral a joves de la Fundació Bayt-al-Thaqafa, Núria Satué i Caterina Pons.

Bayt Al-Thaqafa és una fundació sense ànim de lucre que pretén facilitar la integració social, cultural, cívica i política de les persones migrants, sense que hagin de renunciar a la pròpia identitat. Disposa de programes d'orientació, d'acompanyament i d'assessorament. També és finalitat de la fundació fomentar l'intercanvi i el diàleg amb la cultura àrab i les comunitats musulmanes per ajudar a construir una societat cohesionada.

L'Ajuntament de Santa Perpètua també ha previst el testimoni en primera persona d'un jove perpetuenc. D'aquesta manera, continuarà en la línia de difondre diferents històries explicades pels seus protagonistes com ja va passar l'any 2020 amb la xerrada online protagonitzada per Rami Tattan (Síria) i Ousman Umar (Ghana) que van deixar missatges colpidors. El dret a migrar està recollit en l'article 13 de la Declaració Universal dels Drets Humans de desembre del 1948.

 

Foto: L'activitat tindrà lloc el 16 de desembre / Adobe Stock

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]