hola

El projecte del nou Institut Oncohematològic i del nou Centre docent de l'Hospital de Mollet ha estat alguns dels temes que ha tractat el Consell de Participació Ciutadana (CPC) de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) que s'ha reunit aquesta setmana per videoconferència amb 20 membres presents. Durant la trobada es va presentar la situació actual de l’activitat, del Covid-19 i els projectes de futur de l’FSM.

L' Institut Oncohematològic és un nou espai que englobarà tots els serveis oncològics en un espai confortable pel pacient i per la seva família, i el nou Centre docent es construirà en els terrenys annexes de l’hospital. Durant la reunió també s’han presentat altres iniciatives realitzades al llarg de l’últim any tals com projectes de sostenibilitat, de millora tecnològica o de reforç professional.

Els membres del Consell van valorar molt positivament la informació rebuda i van aprofitar per fer arribar també el seu agraïment a tots els professionals de la Fundació Sanitària Mollet per la seva feina al llarg de tot l’any, segons ha explicat la fundació en un comunicat.

Al llarg de la jornada es va donar la benvinguda al nou membre del CPC, la doctora Mª Dolors Navarro, que s’incorpora al Consell en representació de l’Ordre de Sant Joan de Déu amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de representació del pacient. La Dra. Navarro ha presidit el Foro Español de Pacientes i el Fòrum Català de Pacients i ha estat subdirectora de la Fundació Josep Laporte. Actualment dirigeix l’Àrea de Participació i Capacitació de Pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Augmenten els ingressos per Covid-19

El nombre d’ingressos per Covid-19 ha augmentat lleugerament respecte la setmana passada a l'Hospital de Mollet, segons ha informat el centre sanitari. Actualment hi ha 15 persones ingressades. En els darrers set dies s’han donat 9 altes i hi ha hagut dues defuncions.

L'Índex de risc de contagi a Santa Perpètua, segons la pàgina oficial dadescovid.cat ha augmentat en les darreres setmanes i se situa en 941 punts i la taxa de reproducció de la malaltia en 1,99. Actualment hi ha 2 perpetuencs ingressat a centres hospitalaris per Covid-19. Des de l'inici de la pandèmia s'han diagnosticat 3.331 casos al municipi i s'han registrat 60 defuncions. Pel que fa a persones vacunades contra la Covid-19, a Santa Perpètua hi ha 19.788 amb la pauta completa, 20.255 amb la primera dosi i 4.403 amb la tercera dosi.

Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]