hola

El Punt Jove ha començat el 2022 amb un canvi d'imatge que s'ha treballat de manera conjunta entre les regidories de Joventut i de Comunicació. El nou logo del Punt Jove està format per un requadre de color groc una mica inclinat que juga a ser un megàfon. El responsable del Punt Jove, Nil Altayó, ha explicat que el canvi d'imatge pretén donar un nou impuls a un servei plenament consolidat i ajudar a difondre la seva manera de treballar i la seva essència. Aquest canvi no vindrà sol, el Punt Jove també viurà canvis en l'espai físics i ampliarà les seves actuacions. Durant l'any s'aniran implementant aquestes renovacions a través de nous materials per informar de matèries diverses, per exemple, i el Punt Jove se sumarà al grup d'integradors i de dinamitzadors de Joventut i tindrà presència fent tallers als centres de Secundària de la localitat.

Nil Altayó recorda que el Punt Jove és un servei públic d'informació per a persones de 12 a 30 anys sobre temes tan diversos com orientació acadèmica, laboral, sobre salut, sexualitat, gènere, habitatge, emancipació juvenil o mobilitat internacional, entre d'altres. "La missió és aconseguir que els joves no dubtin a apropar-se al Punt Jove per informar-se sobre qualsevol aspecte de la seva vida", ha puntualitzat Altayó.

El canvi de logo del Punt Jove respon a una intenció: augmentar el nombre de consultes i visites i difondre el servei, segons ha explicat el responsable del Punt Jove, Nil Altayó. Altayó ha explicat que a través de la nova imatge es volia mostrar un to informal i que transmetés proximitat. El responsable del Punt Jove ha anunciat que al 2022 el servei augmentarà en actuacions i que altres aspectes relacionats amb la imatge patiran transformacions en la mateixa línia del nou logo.

El Punt Jove és un servei municipal públic i gratuït sobre diversos aspectes que preocupen a les persones d'entre 12 i 30 anys aproximadament. Nil Altayó reconeix que moltes consultes són de caire acadèmic però que s'atenen i es vol que augmentin les consultes per altres temàtiques. Altayó ha agraït el treball conjunt fet amb la Regidoria de Comunicació per disposar d'aquest logo renovat i els canvis d'imatge que s'aniran produint al llarg de l'any al Punt Jove.


Foto: Imatge de la campanya / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]