hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha sol·licitat al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, la millora dels protocols de detecció i cribratge dels casos positius als centres educatius i alhora un reforç dels recursos que es destinen a l’atenció primària. La primera edil perpetuenca ha enviat una carta al responsable de la Conselleria de Salut per traslladar-li la seva preocupació "davant la situació de col·lapse que està generant la incidència de la variant Òmicron en la represa del curs escolar, amb afectacions diverses i malestar entre les famílies i la comunitat educativa de la nostra ciutat". Al seu escrit, l’alcaldessa demana al conseller que faci "efectiva una millora en els protocols de detecció i cribratge dels casos positius de Covid-19 als centres educatius i que vingui acompanyats per una informació més clara i entenedora sobre com procedir en cada cas". La primera edil destaca que "la situació de les direccions dels centres educatius és crítica, davant de la demora de dies en la resposta als dubtes plantejats per part de les autoritats sanitàries" i afegeix que "aquesta situació genera una sensació de molta inseguretat i improvisació sobre les decisions que es van prenent".

En el marca de la nova situació epidemiològica i amb l’objectiu de garantir l’accés a l’atenció sanitària a totes les persones, l’alcaldessa també sol·licita al conseller de Salut "un reforç dels recursos que es destinen a la gestió de l’atenció primària, que necessàriament s’han de veure incrementats per adaptar-se a la realitat existent, marcada per l’augment exponencial de contagis i l’elevat risc de rebrot". "Hem de recordar que els centres d’atenció primària ja comptaven, abans de la pandèmia, amb importants dèficits de personal sanitari i recursos", conclou la carta Isabel Garcia, que sol·licita resposta al Argimon.

 

Foto: Imatge d'arxiu d'una aula de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]