hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma un any més a L’Hora del Planeta, una campanya que, mitjançant l’acte simbòlic d’apagar la llum durant una hora, vol mobilitzar la societat per actuar contra el canvi climàtic i connectar amb la naturalesa.

La iniciativa, promoguda pel World Wide Fund for Nature (WWF), tindrà lloc aquest dissabte 26 de març entre les 20.30 i les 21.30 hores. Santa Perpètua apagarà, en aquesta edició, els llums de la plaça de l’Església, la plaça de la Vila, la Granja Soldevila i la font de la rotonda de la Font.

Aquest any, l’Hora del Planeta vol donar suport al conflicte a Ucraïna i a la crisi humanitària que la guerra està provocant. A més, enguany l’edició i segons la WWF "té lloc en un moment important, ja que una aliança de governs i organitzacions demanen una major ambició i acció urgent per detenir i revertir la pèrdua de la naturalesa el 2030". Així, WWF anuncia que unes setmanes després de l’Hora del Planeta tindrà lloc la Conferència de l’ONU per la Biodiversitat.

A més, aquest any la iniciativa ha anat un pas més enllà i ha proposat fer la volta al món fent els 40.000 km del perímetre del planeta Terra. La campanya #KMPorElPlaneta ha consistit a sumar km fent qualsevol esport per "demostrar que amb esforç i treball en equip podem aconseguir metes que semblen impossibles". El motiu d’aquesta iniciativa és que aquesta carrera "representa una metàfora de la realitat que vivim", ja que de cara a l’any 2030 s’han de frenar la pèrdua de biodiversitat i reduir a la meitat les emissions de CO2.

 

Foto: Campanar de l'Esgélsia de Santa Perpètua durant l'Hora del Planeta 2021 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]