hola

Un total de vuit alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Rovira-Forns han realitzat el projecte Sumem amb el PAE (Programa d’Acompanyament Educatiu) del Servei Comunitari. L’alumnat s’ha implicat en el PAE de quatre escoles de Primària (Els Aigüerols, Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i Institut Escola Santiga) i ha col·laborat amb els equips d’educadors/es alhora de programar i intervenir amb els infants amb l’objectiu de millorar el seu aprenentatge educatiu i acadèmic.

El Servei Comunitari és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte on l’alumne posa el seu coneixement i competències al servei dels altres. “Aprèn a ser un ciutadà des de la pràctica”, segons destaca la Regidoria d’Educació. Durant l’acte de cloenda d’aquest Servei Comunitari, al qual van assistir representants de la Regidoria d’Educació i del PAE, les alumnes participants (Manjot Kaur, Marina Gómez, Naiala Calvillo, Aina Bejarano, Diana Sáez, Tania Rovira, Irene Ribas i Majdouline Benbamdouch) van coincidir en manifestar que l’experiència havia estat “enriquidora”, “gratificant” i “satisfactòria” i consideren que el Servei Comunitari “és molt útil tant per a nosaltres com per als infants perquè els ajuda a reforçar els seus coneixements i t’emportes molt bons records”. Totes elles recomanen l’experiència.


Foto: Alumnat de l'INS Rovira_Forns que ha participat al Servei Comunitari del PAE / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]