hola

El pati de l'Institut Escola Santiga es va omplir ahir amb motiu de la 15a Festa de la Natura organitzada per l'AFA de l'Escola Santiga. Els inflables d'aigua van registrar cues durant les tres hores que es van poder gaudir. Les elevades temperatures registrades ahir van fer que les famílies participants busquessin les ombres, però van contribuir amb les activitats plantejades i van esgotar tots els menús solidaris que l'empresa gestora del menjador regalava a l'AFA.

Prèviament, es va celebrar, amb el suport de la Regidoria d'Esports, el 9è Cros del Santiga que va registrar 220 inscripcions, de les quals 56 van ser per a la categoria de la Cursa per la diversitat funcional que l'AFA Santiga va organitzar en col·laboració amb Espiral Catalunya. Una de les membres de la junta de l'AFA Santiga, Raquel Nieto, es mostrava diumenge molt contenta amb la implicació a la Cursa per la diversitat funcional i els més de 200 corredors registrats al cros.

Nieto ha expressat que va ser tot un encert canviar els inflables terrestres per aquàtics perquè amb la temperatura d'estiu no s'haguessin pogut fer servir. L'AFA del Santiga s'ha mostrat molt contenta amb la resposta de les famílies que van esgotar els 225 menús regalats per Ausolan. Raquel Nieto ha informat que amb els diners obtinguts es comprarà aquell material que sigui necessari per a l'Institut Escola.

Després de dos anys sense poder organitzar la Festa de la Natura, l'AFA del Santiga ha tancat un període perquè serà la darrera abans de la fusió amb Els Aigüerols. Nieto ha avançat que el curs vinent comença un nou període molt il·lusionant com a Institut Escola.

La 15a Festa de la Natura i el 9è Cros de l'AFA del Santiga va comptar també amb la participació de l'ONGD local SPSolidària i les famílies de 6è van organitzar una tómbola i un servei de bar per recaptar fons per a la gran festa de fi d'etapa de l'alumnat de Primària.


Foto: Una de les curses celebrada ahir / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]