hola

Les obres de reurbanització del carrer de Sant Antoni i de l’arranjament del carrer de la Creueta s’han iniciat avui dimecres 2 de novembre. L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha adjudicat els treballs a l’empresa Hercal Diggers SL per un import de 376.539,77 euros. Les obres tindran una durada de tres mesos i consistiran en la creació de voreres accessibles per generar recorreguts segurs per als vianants i en la reordenació de l’aparcament de la zona, que permetrà guanyar 25 noves places d’estacionament per a cotxes i tres per a motocicletes.

El projecte forma part del Pla d’Inversions municipal i preveu la generació d’un aparcament de més de 4.000 m2 al carrer de la Creueta i el reforç de l’enllumenat d’aquest espai. Amb l’actuació, el carrer de sant Antoni disposarà de 31 places per a cotxes i cinc per a motos i el carrer de la Creueta comptarà amb 71 places per a turismes, de les quals 23 són a la nova zona d’aparcament.

L’actuació vol reordenar l’espai d’ambdós vials amb voreres funcionals i accessibles on actualment no n’hi ha i també ampliant l’adjacent a la façana al carrer de Sant Antoni. El projecte també inclou la millora dels escocells de l’arbrat de la zona i la instal·lació d’un col·lector de sanejament al carrer de Sant Antoni.


Foto: L'Ajuntament va instal·lar senyalització per informar de l'inici d'obres i prohibir l'aparcament a partir d'avui / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]