hola

Les obres de construcció de l'Skate-Park, que s'ubicarà al Parc dels Ametllers, van començar ahir 9 de gener i tenen una durada de tres mesos. El projecte es va adjudicar a l'empresa Vulcano Skateparks per un pressupost de 146.819,98 euros. Amb motiu de la contsrucció d'aquest nou equipament esportiu, les parades del mercat ambulant que s'ubicaven al passeig de la Florida compreses entre el tram que va de la rotonda del Pensament fins al CAP de la Florida es traslladen a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de Setembre, al costat del recinte firal. El trasllat s'iniciarà aquest mateix 12 de gener. L'Ajuntament recorda que no es podrà estacionar en aquest aparcament tots els dijous fins que durin les obres.

La construcció de l'skate-park respon a la demanda de joves de Santa Perpètua aficionats a la pràctica de diverses modalitats d’activitats recreatives i esportives vinculades als patins, skates i bicicletes. En aquest sentit la pista ha estat desenvolupada en col·laboració amb aquests futurs usuaris i serà un espai especialment dissenyat per a la pràctica del skate tot i que també serà apte per a la resta de modalitats d’esports urbans com BMX, Roller, segons s'especifica en el projecte.

La nova pista s'ubicarà a l'antiga zona destinada a aparcament en el parc dels Ametllers i disposarà una superfície total construïda de 753,80 m2.


Foto: Les obres es van iniciar ahir / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]