hola

 

El Centro Cultural Andaluz ha commemorat el Dia d’Andalusia amb música, ball i un dinar de “migas”. L’acte, que es va celebrar ahir diumenge al Centre Cívic La Florida, va constar de la hissada de banderes andalusa i catalana amb els cants dels himnes i l'actuació dels quadres de ball de l'entitat.En aquesta ocasió van actuar els infants i joves de l’entitat entre els tres i els 18 anys. La presidenta de l’entitat, Merche Expósito, ha explicat que en aquesta edició no s’ha realitzat la missa rociera per què el carnaval s’ha celebrat abans del Dia d’Andalusia, però ha anunciat que si es farà aquesta missa coincidint amb la festa de la Cruz de mayo. L’entitat va cuinar migas per un total de 150 persones. Els infants van gaudir d’entrepans.

Merche exposito va explicar ahir que és el primer cop en la història de l’entitat que han de celebrat la commemoració del dia d’andalusia dins del centre cívic de la florida a causa de la pluja encara que després va lluir el sol. La presidenta del centro cultural andaluz ha destacat que la commemoració del dia d’andalusia és l’acte principal de l’entitat durant l’any.

Merche Expósito ha destacat la feina dels infants més petits dels quadres de ball que actuaran en el 50è aniversari de la Feria d’abril a Catalunya i que ho faran per segona vegada seguida.

 

Foto: Membres de l'entitat cuinant el dinar per a totes les persones assistents / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]