hola

Una motorista, menor d'edat, va morir en un accident de trànsit que es va registrar en la matinada del 29 d'abril a l’AP-7 a l’altura del punt quilomètric 144,1 a Santa Perpètua de Mogoda en sentit nord, segons va informar el Servei Català de Trànsit . Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 04.51 hores del passat dissabte.

Les causes del sinistre s'estant investigant. Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i 4 unitats i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L'accident va provocar restriccions de trànsit d'un quilometre a l'alçada de Santa Perpètua en sentit nord i es va normalitzar a les sis de la matinada.

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que des de l’1 de gener fins al 30 d’abril, 51 persones han mort en 42 accidents mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Durant el mateix període de l’any passat, van perdre la vida a les carreteres catalanes 55 persones en 48 sinistres mortals. Respecte l’any, passat, hi ha hagut una reducció del 7,2 % pel que fa al nombre de morts. La reducció és del 5,5% en el nombre de persones mortes respecte al 2019, quan morir 54 persones en 52 accidents mortals.

Amb aquesta víctima de l'accident de l'AP-7 , a la xarxa viaria de Santa perpètua s'han registrat aquest any dos sinistres mortals. Al mes de gener va perdre la vida un home de 47 anys en un accident que es va passar al carrer de Can Vinyalets a la sortida de la connexió amb la carretera B-142.


Foto: Sis dotacions dels Mossos es vand esplaçar al lloc del sinistre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]