hola

L’associació perpetuenca de cohabitatge La Teixidora organitza avui dijous 1 de juny a les 18:30h a la Sala la Filadora del Vapor la xerrada "Habitatge cooperatiu en cessió d’ús: Altres models d’accés a l’habitatge a Santa Perpètua". Membres de La Teixidora exposaran el projecte de l’entitat i en quin moment es troba actualment. També intervindrà Simona Cerri, del Laboratori Territorial d’Habitatge de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès, que explicarà aquest model d'accés a l'habitatge, i Berta Argemí, del grup Clau Mestra (Sant Cugat del Vallès) per compartir la seva experiència.

Un cop finalitzada la xerrada s’obrirà un torn de preguntes. L'entitat local ha informat que aquest acte és el primer de tres que preveu fer per parlar d'un model diferent d'habitatge i donar impuls a aquest tipus de projectes al nostre municipi, que ja són una realitat a altres poblacions.

La teixidora ha explicat que després de l’estiu esperen poder celebrar una trobada amb altres grups d’habitatge cooperatiu per conèixer diverses realitats i experiències d’èxit i, a la tardor, una trobada amb administracions locals de poblacions on han tingut lloc projectes d’aquesta mena.

La Teixidora és una associació perpetuenca on, fins ara, set unitats de convivència s’han unit per engegar un projecte d’habitatge cooperatiu al municipi i iniciar un canvi en el model d'habitatge actual.


Foto: Cartell informatiu de la xerrada d'avui de la Teixidora / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]