hola

Un total de 63 estudiants dels instituts de Santa Perpètua es presenten aquest any a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Són 33 alumnes de l’Institut Estela Ibèrica i 30 de l’Institut Rovira-Forns. Les proves es desenvoluparan els dies 7, 8 i 9 de juny.

L'alumnat perpetuenc que està fent les proves prové de les dues modalitats de Batxillerat que es poden cursar al municipi. Entre els joves de l'Institut Estela Ibèrica, hi ha 18 del Batxillerat científic i 15 de l'humanístic i en el cas de l'alumnat de l'Institut Rovira-Forns són 17 de l'humanístic i 13 dels científic.

La fase general obligatòria consta de cinc exàmens. Quatre són fixes: llengua i literatura catalana, llengua i literatura castellana, llengua estrangera i història. I una matèria comuna a triar entre llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts. L’alumnat voluntàriament també pot examinar-se d’un màxim de tres matèries en la fase específica, que depèn de la modalitat d’estudis que s’hagin cursat.

Avui els exàmens són de Llengua Castellana i Literatura, Llengua Estrangera i la primera assignatura de la fase específica, optativa i voluntària, demà dijous serà el torn dels exàmens d’Història, Dibuix Artístic, Llatí i Matemàtiques; i divendres, últim dia, de les proves, Llengua Catalana i Literatura i les optatives de la fase específica.

El 22 de juny es donaran a conèixer les notes de les PAU


Foto: Estudiants en les aules d'estudi de la Biblioteca aquest mes de maig / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]