hola

El CAP La Florida obrirà els dimarts i divendres de 8 a 11 hores entre el 31 de juliol i l’1 de setembre, ambdós inclosos. El centre de salut continuarà oferint assistència com a dispositiu d’atenció urgent de dilluns a divendres de les 20 a les 8 hores i les 24 hores els caps de setmana i els festius. En un comunicat l’ICS de l’Àtenció Primària de la Metropolitana Nord informa que el CAP la Florida modifica el seu horari d’obertura habitual durant l’estiu i obrirà dimarts i divendres de 8h a 11h amb servei programat d’infermeria (analítiques, sintrom, tècniques d’infermeria, cures) i tràmits administratius a la ciutadania.

La regidora de Salut Pública, Sandra Gómez, ha manifestat que “des de l’Ajuntament ens agradaria que el CAP la Florida funcionés al 100% durant l’estiu però entenem que és temps de vacances” i demana a la ciutadania “comprensió” per aquest horari. Ha recordat que durant la pandèmia aquest centre de salut va estar tancat i que a l’agost redueix servei i almenys s’ofereix atenció al servei d’infermeria per a malats crònics i fer analítiques. No obstant també ha demanat a la Generalitat que “se n’adoni” de la necessitat d’aquest CAP durant l’agost i cobreixi vacances i personal de baixa.

L’ICS informa que la població serà atesa al CAP Santa Perpètua (avinguda de Jacint Verdaguer, 11). Aquest centre manté el seu horari habitual durant tot l’estiu: de dilluns a divendres laborables de 8 a 20h. Per programar visites la població pot trucar al telèfon 937284444 de dilluns a divendres (no festius) entre les 8 i les 21 hores. També es poden programar per Internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el mateix professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta. L’ICS recorda que també es pot trucar al 061 Salut Respon.


Foto: CAP La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]