hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua farà una aportació a la campanya d'emergència pel terratrèmol del Marroc del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. El Consistori treballa coordinadament amb la comunitat marroquina local.

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha mostrat la seva solidaritat i ha expressat el condol a la comunitat marroquina després del terratrèmol patit aquest 8 de setembre i que ha devastat tota la zona de l'Alt Atles, epicentre del moviment sísmic de magnitud 6,8. Fins ara les víctimes mortals superen la xifra de 2.800 i hi ha més de 2.500 ferides.

El Consistori perpetuenc participarà en la campanya de suport d’emergència organitzada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, amb una aportació econòmica dirigida a les ONG que treballen directament en el territori i coneixen les necessitats més urgents, per assegurar que la solidaritat sigui la més ràpida i eficient possible.

El Fons Català de Cooperació ha obert dues comptes bancàries i un bizum al servei de la ciutadania que vulgui fer aportacions individuals. El BIZUM és 06974 i cal afegir Concepte: Terratrèmol Marroc. Les dues comptes obertes per a aquesta campanya d'emergència són ES91 0182 6035 4102 0160 8531 i ES71 2100 3200 9625 0002 9627.

El regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional, Sergi Hernández, ha lamentat la catàstrofe humanitària que ha afectat el Marroc i que "ha colpejat a les persones més humils" i ha volgut posar en valor la solidaritat perpetuenca que va reaccionar hores després del terratrèmol per oferir el condol i organitzar els possibles ajuts. Hernández ha destacat que "estem coordinats amb la comunitat marroquina de Santa Perpètua que està fent una recollida de material per enviar i s'activarà el pressupost municipal d'ajuts a emergència".

La comunitat marroquina de Santa Perpètua no és d'aquesta zona del Marroc i, en principi, no es té coneixement de víctimes de familiars, segons ha expressat Sergi Hernández. El regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional ha fet una "crida a la calma per identificar i organitzar l'ajut humanitari segons les necessitats reals per tal que sigui eficient i efectiva".


Foto: Autoritats municipals amb representants de la comunitat musulmana / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]