hola

L’Ajuntament realitzarà obres de millora de l’accessibilitat en nou equipaments municipals en un projecte finançat per la Unió Europea a través dels Fons Next Generation. L’actuació, amb un pressupost d’uns 155.000 euros, preveu la millora del Centre de Desenvolupament Local, el complex de la Granja Soldevila, la Piscina Municipal, l’Espai Jove La Promotora i els Centres Cívics de La Rambla, Can Folguera, La Florida, Mas Costa i La Creueta. El projecte suposa la millora de les condicions d’accés als equipaments municipals substituint les portes batents existents en l'entrada principal per unes portes corredisses automàtiques, excepte al complex Granja Soldevila. L’actuació també comporta la millora en qualitat ergonòmica i de practicitat dels mostradors de recepció de sis equipaments: Granja Soldevila, Piscina Municipal, Centre de Desenvolupament Local i Centres Cívics La Rambla, Can Folguera i La Florida La durada dels treballs estan fixats en dos mesos i tres setmanes.

Donada la singularitat del Centre Cívic La Rambla, la proposta assegura la doble porta als efectes de l’estalvi i eficiència energètica i garanteix que es mantenen els criteris bàsics de protecció del Pla especial de protecció de patrimoni arquitectònic de Santa Perpètua de Mogoda, ja que l’edifici està inclòs en aquest catàleg. En aquest sentit es proposa el tancament del porxo nord-est de la Rambla, col·locant tres portes automàtiques que converteixen el porxo en espai de protecció tèrmica, adequant l´espai, la barana i els passos per tal de garantir l’aïllament tèrmic durant l’hivern.


Foto: Centre Cívic La Rambla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]