hola

El 24 i 25 de novembre se celebrarà una nova edició del Gran Recapte sota el lema Alimenta el que importa. Aquests dos dies es durà a terme la recollida física d’aliments amb presència de voluntariat als establiments, mentre que la campanya continuarà fins al 30 de novembre per a les donacions econòmiques. A Santa Perpètua els punts de recollida s’han establert al Condis del passeig de la Florida i al Bon Àrea, també situat al passeig de la Florida. A la resta de grans supermercats del municipi, que col·laboren amb aquesta iniciativa, es podran realitzar donacions a les línies de caixes. També es poden realitzar aportacions a través de www.granrecapte.com o bizum al 33596.

El delegat del Vallès Occidental del Banc dels Aliments i president del Cabàs Solidari de Santa Perpètua, Miquel Àngel Rodríguez, ha explicat que ja disposen de coordinadors però encara necessiten voluntaris per fer front als torns als dos establiments comercials. Les persones interessades es poden inscriure al web del Gran Recapte. Rodríguez recorda que cada persona voluntària disposa d’una assegurança i ha destacat que el voluntariat “és una eina important per aquest país”. El Banc dels Aliments explica que gràcies al voluntariat any rere any el Gran Recapte ha esdevingut un dels moviments ciutadans d’acció solidària més importants de Catalunya i espera que aquesta edició torni a ser el punt de trobada per a totes aquelles persones, empreses i institucions que volen ajudar a les famílies en situació de vulnerabilitat del nostre entorn.

Miquel Àngel Rodríguez ha detallat que la campanya pretén recollir aliments nutritius de llarga durada: llaunes de peix (sardines i tonyina) oli de gira-sol, llet, llegum cuita, tomàquet fregit i galetes. El delegat ha comentat que recentment ha arribat de la Unió Europea una partida d’arròs i pasta i que aquest aliments estarien coberts.


Foto: El Gran Recapte tindrà lloc el 24 i 25 de novembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]