hola

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic de drogues , dos d'ells germans, dedicats a la venda a mitjana i gran escala de cocaïna. Les tres detencions van tenir lloc el 8 de novembre de manera simultània en diferents ubicacions de la localitat. En l'únic escorcoll practicat es van intervenir 80 quilos de cocaïna en roca, 72.360 euros en metàl·lic i tres vehicles utilitzats pels integrants del grup.

Als tres vehicles s'hi van trobar evidències de la seva utilització per al transport, distribució i venda de cocaïna. Així mateix, es va poder veure que tenien mecanismes per a l'ocultació de la droga al lateral dret del tauler de control, el que es coneix comunament com a 'caleta'. Als vehicles també es va poder trobar una quantitat de diners propers als 2.000 euros, així com diferents paquets de diferents formats, paper d'alumini i film transparent amb restes de substància blanca que, posteriorment, va resultar cocaïna.

Les detencions deriven d'investigacions precedents i en el marc d'una operació iniciada el 2022 contra un grup radicat a Santa Perpètua, dedicats al tràfic de drogues a mitjana i gran escala, fet que es posa de manifest en la forma com es trobava la droga intervinguda, és a dir en roca, llesta per ser posteriorment tallada i barrejada per a la seva distribució final. Els tres components tenien un punt que els servia de magatzem logístic per guardar la cocaïna, que anaven distribuint en diferents quantitats a altres distribuïdors. Així mateix, aquest domicili ha estat considerat per la unitat investigadora com un punt negre de venda i distribució de cocaïna.
Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell, en funcions de guàrdia, que va decretar l'ingrés a la presó dels tres detinguts.


Foto: Material intervingut per la Polcía Nacional a Santa Perpètua / Policía Nacional 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]