hola

Una seixantena de persones han pres part al cicle de Xerrades de Seguretat i Consum organitzades des de la Regidoria de Consum amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra. Les diferents sessions han tingut lloc als centres cívics de Can Folguera i la Florida.

Durant les trobades es van oferir consells de seguretat, sobre situacions als domicilis i al carrer, per evitar incidents i robatoris, donant eines i informació a les persones assistents, que majoritàriament eren gent gran. La ciutadania va exposar els temes que els preocupaven i afecten en aquesta etapa vital. Les xerrades també van servir per poder compartir experiències i resoldre dubtes de com s’ha d’actuar en diverses situacions de la vida quotidiana.

La Regidoria de Consum ha valorat el cicle positivament tot destacant la seixantena de persones entre les dues sessions. Durant les setmanes de les xerrades també s’ha pogut visitar l’exposició itinerant sobre consells de seguretat a gent gran, que ha estat ubicada als dos centres cívics on han tingut lloc les xerrades.

El regidor de Consum, Marçal Solà, ha explicat que l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), va oferir consells alhora d’organitzar les compres de les dates nadalenques, tenir present el que hem de tenir en compte per poder reclamar o realitzar devolucions i canvis dels productes, així com promocionar el consum responsable, el comerç de proximitat i recordar la norma de les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia, ha apuntat que la seguretat és cosa de tothom, ciutadania, ajuntament i cossos policials i des de l'Ajuntament es continuarà treballant en aquesta línia.

Foto: Una de les xerrades del cicle / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]