hola

 

Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM presenta novetats programàtiques que es posen en marxa aquest 14 de febrer, just després de la celebració del Dia Mundial de la Ràdio que també suposarà una jornada especial a l’emissora. Les novetats més destacades són cinc nous programes, tres d’ells de col·laboradors i l’estrena d’un nou magazín al matí dirigit i presentat per la Gemma Abasolo, La Companyia. Aquest espai anirà de 9 a 13 hores i inclourà l’edició de l’Informatiu Matí a les 9.15 h. La Companyia oferirà tertúlies de diverses temàtiques, divulgació de serveis municipals, propostes d’oci, poesia, cinema i sèries, notícies musicals, de videojocs i noves tecnologies, temes de ciència i d’estil de vida amb una gran quantitat de col·laboracions.

Aquest magazín prendrà el relleu de l’històric Fem Matí que ha presentat l’Andrés Aracil des de 2006. Aracil oferirà a partir del 14F el magazín Musicalitza’t que amplia l’horari i anirà de 13.30 a 16 h i inclourà entervistes a artistes. Els nous programes de Ràdio Santa Perpètua s’emetran en la franja horària de 17 a 18 h. Els dilluns, Cóctel musical de Manel Palacio; els dimarts R de ràdio, amb un dels col·laboradors veterans de l’emissora Carlos Estefania; els dimecres, Planeta Terra, amb el qual s’estrenaran Eva Carretero i Pau Guirao amb programa propi; i el tècnic radiofònic Xavi Nusas s’encarregarà de Whats&Play.

L’altra programa que s’estrena aquest febrer a Ràdio Santa Perpètua és La casa della impunità, amb un altre col·laborador de l’emissora Carlo Serpelloni que també s’estrena amb programa propi. Altres ajustos en la programació són el canvi d’horari del Rebombori que serà de 16 a 17 h i Sangre Nueva, del col·laborador Sergio Sanz que s’emetrà a partir del 19 de febrer a les 18 h.

Dia Mundial de la Ràdio

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio que es commemora el 13F, Ràdio Santa Perpètua ha preparat una programació especial. En el marc del Fem Matí d’11 a 12 h s’emetrà un especial conjuntament amb Ràdio Parets i Cunit Ràdio. També han previst edicions especials dels seus espais La llanterna màgica de Jordi Tarradas, Electrònica perpètua de Javi Sánchez i En comú ens fotem amb Gerard Rodríguez, Pau Solé, Pau Vinyals, Miguel Garcia i Bru Fontich. A més durant el dia s’escoltaran missatges de la UNESCO.


Foto: Gemma Abasolo conduirà el nou magazine matinal de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]