hola

 

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor han començat aquest dilluns 26 de febrer, segons ha informat el Servei de Planificació i Programació Estratègica de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El projecte de reforma permetrà connectar el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) amb l’antic centre cívic i adaptar-lo a les necessitats del MTIV. Els nous usos seran una sala d’exposicions, un despatx de direcció i una aula didàctica que s’ubicaran en l’antic vestíbul i vàries aules de l’antic centre cívic. L’actuació té un pressupost de 161.785,07 euros i un termini màxim d’execució de quatre mesos.

Requisit per ser Museu

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha afirmat que “aquests espais són requisits imprescindibles per ser Museu oficial i estar dins de la Xarxa de Museus de Catalunya que ens permetrà rebre subvencions per seguir fent activitats”. L’edil també ha explicat que la reforma amb els nous espais “obre una possibilitat molt gran d’anar millorant i fer créixer el Museu”. Per últim ha manifestat que “esperem que les obres no s’allarguin massa i poder tenir el més aviat possible aquest espais habilitats per començar els tràmits per ser Museu”.

La superfície útil de la reforma serà de 209,13m2, distribuïda en vestíbul entre edificis (16.06 m2), Sala d’Exposicions (104.07m2), Espai de Direcció (20.83 m2), Aula Didàctica (31.14 m2) i passadís (37.03 m2).


Foto. Antic Centre Cívic El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]