hola

Els llums de Nadal comencen a veure's pels carrers de Santa Perpètua. Els Serveis Municipals de Manteniment i Serveis fa setmanes que van encetar aquests treballs amb l'objectiu que tots estiguin a punt el dia 2 de desembre.

Aquest any s'ha continuat treballant en la mateixa línia dels darrers anys. Els elements, que són propietat de l'Ajuntament de Santa Perpètua, s'estan modificant des de fa un parell d'anys canviant les bombetes per fil de led amb l'objectiu d'estalviar el consum. Aquesta operació es va fent als Serveis de Manteniment durant tot l'any, però segons informen des de la regidoria, en alguns casos, els elements no ho permeten o estan massa deteriorats i, per això, fa uns anys que es lloguen alguns llums.

La Regidora de Sostenibilitat i Serveis Urbans, Neus Garcia, ha explicat que aquest Nadal es continua en la mateixa línia dels darrers anys pel que fa a la política dels llums decoratius.

Garcia confirma que els elements ja instal·lats a l'avinguda de Barcelona, a la plaça de l'Església i al carrer de Prat de la Riba són llogats i que en anys anteriors s'han posat diversos llums llogats en altres zones de la ciutat. També l'arbre de Nadal que llueix al mig de la plaça de la Vila ha estat contractat per aquests dies.

La regidora de Sostenibilitat i Serveis Urbans, Neus Garcia, recorda que com és habitual els llums de Nadal es col·loquen als principals eixos comercials i a les entrades i sortides de la ciutat i dels barris.

L'Ajuntament instal·la llums de Nadal als eixos comercials i entrades a la ciutat. L'objectiu és que estiguin tots a punts per la Fira de Nadal quan s'encendran.


Foto: Llums de Nadal al carrer de Prat de la Riba / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]