hola

La Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), organitza la vuitena edició del cicle de xerrades sobre seguretat i consum que compten amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i els Mossos d’Esquadra. En aquesta ocasió el cicle comptarà amb dues xerrades i aniran adreçades als consumidors i consumidores de Santa Perpètua. La primera tindrà lloc avui 23 de novembre a les 15.15 hores al Centre Cívic Can Folguera i la segona, el 29 de novembre a la mateixa hora al Centre Cívic El Vapor.


La regidora de Salut Pública i Consum, Carmen Aguirre, ha animat a la ciutadania a assistir a aquestes conferències que estan enfocades a recomanacions sobre les dates nadalenques. En aquest sentit s’oferiran “consells per evitar estafes i robatoris, policia de proximitat, i planificació de les compres de Nadal”. A més, destaca que el cicle es fa conjuntament amb el Servei de la Policia Local i el cos dels Mossos d’Esquadra. La regidoria de Consum posa en marxa aquest cicle en les dates prèvies a Nadal per oferir aquests consells a la ciutadania ja que en aquest període hi ha major moviment de persones i diners, un fet que resulta atractiu per als autors de robatoris, furts, estafes i d’altres tipus de delictes de tipus econòmic.
La tècnica de Consum, Ana López, explica que Mossos parlarà sobre robatoris que augmenten en aquesta època de l'any, Policia Local centrada en la policia de proximitat i des de consum què hem de tenir en compte quan hem d'anar a comprar. La xerrada d'avui també servirà per donar consells sobre el BlackFriday que tindrà lloc aquest divendres. 
Aquestes xerrades es realitzen dins l’espa de la Xarxa de Centres Cívics Municipals l’hora del cafè principalment per dues raons, segons explica l’OMIC, “la bona acollida i predisposició que tots els assistents tenen sempre i perquè considerem que és el lloc idoni per aquest tipus d’activitats; mentre el ponent explica la seva part, la gent que hi assisteix pot prendre el seu cafè amb pastes”. Ana López afirma que “es crea així, un ambient molt agradable que convida sempre a un debat obert sobre els temes exposats i els diferents punts de vista i preguntes”. Des de l'OMIC s'apunta que les preguntes que es facin es resoldran allà mateix o uns dies més tard.

Foto: Imatge d'una xerrada de seguretat del 2016 / L'informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]