hola

Una quarantena de comerços i entitats del municipi participaran demà dissabte 2 de desembre en una nova edició de la Fira de Nadal, segons dades de les regidories de Comerç i Promoció Local. La plaça de la Vila i la Rambla seran els escenaris d’aquesta activitat, que obrirà les seves portes entre les 10 i les 19 hores. Durant el dia es programaran diverses activitats culturals.


Les regidories de Promoció Local, Comerç i Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Santa Perpètua s’uneixen per organitzar aquesta fira que dona el tret de sortida a la programació de les festes nadalenques, que compta amb una trentena d’activitats organitzades principalment per la Regidoria de Cultura i entitats locals. Com és tradicional, durant la fira també es procedirà a l’encesa de l’enllumenat de Nadal que lluirà als principals carrers de Santa Perpètua.

Establiments comercials, parades d’artesania i entitats del municipi s’hi instal·laran durant la jornada per vendre diferents productes relacionats amb aquestes festes nadalenques. La regidora de Comerç i Promoció Local, Olga Valenzuela, explica que “la Fira de Nadal és una fira consolidada que ens dóna l’oportunitat de ser solidaris amb entitats que treballen tot l’any per aconseguir els seus objectius, i també amb escoles que aquest dia vénen productes per finançar projectes o viatges de final de curs. En aquest sentit, es mantenen els participants d’anys anteriors”. Enguany, a més, la Fira de Nadal coincideix amb el Gran Recapte, “el que ens donarà l’oportunitat a tots de seguir sent solidaris amb les persones que més ho necessiten”.

Durant la jornada es programaran activitats per als menuts com ara un Story Time, a les 12 hores, amb la col·laboració del centre Kids&Us. Mitja hora més tard hi haurà actuació de Mogoda Gospel. L’Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua també hi serà present un any més a la Fira de Nadal i programarà les actuacions del combo de cordes Young Folk  a partir de les 17.30h, un espectacle de dansa (grups Dansa 5 i Dansa 2) a les 17.40 i, per últim, del grup de percussió Santuka a les 18 hores. Durant aquesta actuació es procedirà a l’enllumenat de Nadal que lluirà en equipaments i eixos comercials del municipi fins al 6 de gener.

El Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) també estarà present a la Fira de Nadal amb una paradeta des d’on oferirà informació sobre el projecte i es desenvoluparà un taller. De 10 a 14 h, els infants d’entre 6 i 12 anys que vulguin podran crear el seu imant amb el logo de la Xarxa de camins escolars.

Igualment, la Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones recorda que les persones que vulguin fer aportacions a la campanya Cap infant sense joguina podran dur la seva joguina nova i sense embolicar i deixar-la a la caixa que tindrà preparada en la seva parada l'associació Els Comerciants.

També l'equipament socioeducatiu El Formiguer estarà present demà a la Fira de Nadal amb la venda de manualitats nadalenques, galetes casolanes i xocolata calenta. També posaran a la venda el Formigot, un got reutilitzable, al preu d'un euro. També programarà activitats l'Aula del parc.


Foto: Imatge de la Fira de Nadal de l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]