hola

La Junta de Govern Local ha aprovat les Bases reguladores específiques i la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament, presentats per organitzacions no governamentals i entitats i associacions sense afany de lucre.

L’Ajuntament de Santa Perpètua destinarà aquest exercici 2018 un total de 112.000 euros a subvencionar projectes de cooperació.

El regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional, Sergi Hernández, ha explicat que el període de presentació de sol·licituds va del 20 de març al 5 d'abril. La subvenció màxima per projecte no podrà ser superior al 80% del cost total de la intervenció amb un màxim de 35.000 euros. En cas de projectes plurianuals, no podrà superar els 25.000 euros per exercici.

Aquest any la convocatòria s'ha fet coincidir en el temps amb els procés de sol·licitud de subvencions d'altres tipus d'entitats locals per facilitar la tasca al departament d'Intervenció, segons ha apuntat el regidor de Solidaritat. Sergi Hernández anuncia que l'Ajuntament ha previst aquesta anualitat 112.000 euros per a projectes de cooperació internacional.

Tot i que tant el Pla Local Director de Cooperació vigent com el que s'està acabant de redactar fixen que l'Ajuntament destinarà el 0,7% del pressupost municipal a projectes de cooperació, el regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional afirma que "malauradament no s'arriba a aquest percentatge degut encara a la situació econòmica patida en els darrers anys" i afirma que el compromís és "anar creixent la partida dins del termini de vigència del nou Pla Director 2018-2022".

Hernández avança que dos mesos després l'Ajuntament farà pública la resolució de les subvencions perquè les entitats puguin començar a treballar en els projectes.

Consell de Solidaritat

Els membres del Consell Municipal de Solidaritat van rebre dimarts 20 de març el text provisional del Pla Local Director de Cooperació amb les aportacions recollides en les reunions mantingudes i a través del procés participatiu. L’Ajuntament posarà a exposició pública el document definitiu i té previst sotmetre’l a aprovació pel Ple municipal en la sessió ordinària del mes d’abril.   


Foto: El Consell de Solidaritat es va reunir ahir a la Sala de Plens / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]